Годишен акт - 04.07.2022г.

Годишен акт - 04.07.2022г.

Годишен акт - 04.07.2022г.

Седмокласниците от ОУ „Двайсти април“ получиха своите свидетелства за завършено основно образование на тържествена церемония в НЧ“Виделина-1865“ на 4 юли.

Гостите на събитието имаха възможност да видят комедията „Има ли смисъл да утепваме мечката” от Панчо Панчев с участието на ученици от училището. Адаптация и постановка Нина Истревска, учител по БЕЛ, сценография Петя Караджова, учител по изобразително изкуство.

Бяха наградени ученци с активен принос към училищния живот, както и родители, които дейно участват в училищни инициативи.

Своето признание получиха и нашите учители на годината - Зорка Кисьова и Петя Караджова, както и Недка Христоскова - признание да цялостен принос, тъй като настоящата учебна година бе последна за нея.

След тържествената част празненството бе пренесено в Реснорант “Бонжур”, където наситената с емоции вечер завърши с много танци под звездите.

Преди официална церемония за връчването на свидетелствата във фоайето на Читалището бе поставена кутия да набиране на средства, необходими за животоспасяващата операция на Петър Каназърски и благодарение на щедростта на присъстващите бяха събрани 547,10 лв.

Благодарим на всички за подкрепата и споделените мигове с нашите ученици!