До всички ученици и родители

До всички ученици и родители

До всички ученици и родители

12.09.2020 г.

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,
УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,
Наближава 15 септември - вълнуващ и очакван ден от всички нас.
Предстои ни една по-различна учебна година, в която всички ние ще трябва да съблюдаваме нови, по-различни правила.
Към момента в училище са изпълнени всички задължителни изисквания на Министерство на здравеопазването и Министерство на образованието и науката. Утвърдени са и мерки и правила на училищно ниво, с които класните ръководители ще Ви запознаят подробно - целта е всички ученици и родители да бъдат спокойни, че ние, работещите в училището, ще правим всичко, което зависи от нас, за да осигурим безопасност. Очакваме от всички ученици и родители приемане на тези правила с разбиране и отговорност за спазването им.
На 15 септември ще открием новата учебна година точно в 9,00 часа, в училищния двор, в присъствието на първокласниците и техните родители и близки.
В 9,30 часа ще посрещнем учениците от втори, трети и четвърти клас, които ще влязат в училищната сграда за провеждане на първи час на класа.
В 10,00 часа ще очакваме петокласниците, шестокласниците и седмокласниците, които също ще проведат час на класа.
Всички ученици ще бъдат допуснати в сградата с маски.
По идея на Ученическия съвет, приета безусловно от Педагогическия съвет, нашето училище се включва в националната кампания "Купи 1 книга. Дари я на своето училище". Книгите, които ще донесете вместо букет цветя, ще бъдат използвани за създаване и обогатяване на класните библиотеки. Призивът да подарите книга по никакъв начин не е задължителен.
Бъдете здрави и доскоро - в училище!
Дидка Карайлева, директор